İLO Yönetimine Sayit Karabağlı ve Ekibi yeniden seçildi.

İLO YÖNETİMİNE SAYİT KARABAĞLI VE EKİBİ YENİDEN SEÇİLDİ 

Akgün Otel’de gerçekleştirilen İstanbul Lokantacılar Odası Olağan Genel Kurulu sonucunda Sayit Karabağlı ve ekibi tekrar seçildi. On bine yaklaşan üye sayısıyla büyük bir güce sahip olan İLO, yeni dönemde birçok projeye imza atarak üyelerinin yanında olmaya devam edecek. İstanbul Lokantacılar Odası Olağan Genel Kurulu Akgün Otel’de gerçekleştirildi. Genel Kurula katılan üyelerin tamamının oylarını alan Sayit Karabağlı ve ekibi tekrar göreve seçildi. Karabağlı üçüncü dönem ekibiyle birlikte tekrar başkan seçilerek güven tazeledi. 

Akgün Otel’de düzenlenen Genel Kurul, İstiklal Marşının okunması, saygı duruşu ve ardından Divan Başkanının seçilmesiyle başladı. Denetim Kurulu ve Mali Raporların okunmasının ardından kısa bir açılış konuşması yapan Başkan Sayit Karabağlı, üçüncü dönem tekrar aday olarak üyelere hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti.

Karabağlı: ‘Hizmet Etmeye Devam’

Saygıdeğer meslektaşlarımız, 8 yıl önce gerçekleştirilen Genel Kurulda değerli oylarınızla oda yönetimini bizlere emanet ettiniz. Bizler o tarihten bu yana güveninize layık olabilmenin heyecan ve gayreti içinde şevkle çalıştık. Çalışmalarımızda halktan ve haktan yana olduk. Sizlerden aldığımız güçle odamız bugün tüm üst kuruluşlarca takdir edilen bir seviyeye ulaşmıştır. Yemek çekleri konusunda yaptığımız çalışmalar artık son aşamaya gelmiş bulunuyor. Yemek çekleri firmalarının bizim üzerimizden haksız olarak elde ettiği, bizim sırtımızda kambur oluşturan bu sorunu kökten çözmüş bulunuyoruz. Çok yakın bir zaman içerisinde hem esnafımız hem de bu kartı kullanan halkımız rahat bir nefes alacaktır. Yönetim olarak birçok başarılı çalışmaya imza attık. Bu dönem tekrar aday olarak yeni başarılara imza atmak istiyoruz. Bu nedenle de sizden tekrar onay istiyoruz” dedi.

Yenice: Esnaf olmak ayrıcalıktır

Başkan Karabağlı’nın ardından kürsüye gelen Türkiye Lokantacılar Odası Genel Başkanı Aykut Yenice, İLO’nun üye sayısı itibariyle en büyük odalardan biri olduğunu ifade ederek, “Kayıt dışı ekonomiyi görmeyen kentin kimliğine iz bırakmış ustalara kimsenin arkasını dönemeyeceğini, sokak aralarına kadar uzanan bu önemli sektörün temsilcileri olarak birlik, beraberlik ve dayanışma ruhumuzun artması temennisinde bulunuyorum. Federasyonumuzun çatısı altında bulunan odalarımızın katkısıyla esnafımıza faydalı olmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından Yönetim Kurulu seçimlerine geçildi. Yapılan seçimlerde, Olağan Genel Kurula katılan 587 üyenin tamamının oylarını alan Sayit Karabağlı ve ekibi güven tazeleyerek üçüncü dönem tekrar seçildi.

Yönetim Kurulu Asıl Üyeler:

Sayit Karabağlı

Basri Sever

Gazi Karabulut

Bahattin Aykut

Bülent Saka

Turan Çotaoğlu

Hikmet Çar

Ali Güler

Mehmet Eşref Deniz

Turan Kızıltaş

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler:

Onur Özdemir

Ali Ekber Uçur

Remzi Kutlu Çırçır

Hasan Yaman

Bekir Sıddık Türkyıldırım

Lütfi Yakupçebioğlu

Meliha Kuzubaşoğlu

Yasemin Gezen

Mustafa Çelik

Sıraceddin Gözlü

Denetim Kurulu Asıl Üyeler

Mehmet zeki Güneş

Özgül Acır

Hatice Özkan

Denetim Kurulu Yedek Üyeler

Eda Aslan

Nilgün Cebeci

Tuncay Arabacı