Banvit, Yeniden Migros Raflarında

Türkiye’nin en çok tercih edilen beyaz et markası Banvit *, gıda perakende sektörünün öncüsü Migros ile yeniden çalışmaya başladı. Yeni iş birliğinin ilk etabında, Banvit’in tavuk eti grubundaki 23 farklı ürünü Migros raflarında tüketicilerle buluşuyor.

Türkiye’nin en çok tercih edilen beyaz et markası Banvit *, sağlanan iş birliği kapsamında ürün portföyünü yeniden Migros’un Türkiye geneline yayılmış 1.764 mağazasından tüketicilerine ulaştırmaya başlıyor. Tavuk eti grubundaki 23 farklı ürün dışında önümüzdeki dönemlerde Banvit’in Migros için özel olarak üretileceği yeni lezzetleri de Migros raflarında yer alacak.

Banvit Pazarlama Direktörü Ahmet Topçuoğlu yeni anlaşmayla ilgili olarak şunları söyledi; “Migros ve Banvit’in yenilenen iş birliğinin hem tüketicilerimiz hem de bizler için hayırlı olmasını diliyoruz. İlk etapta 23 farklı tavuk ürünü ile başlayacak iş birliğimiz kısa sürede büyüyecek ve Ar-Ge tesislerimizde sadece Migros için özel ürünler de geliştirilecek. Tüketicilerimize güvenle tüketecekleri sağlıklı ve pratik yepyeni lezzetler ulaştırmaya devam edeceğiz” dedi.

* Bağımsız bir araştırma şirketi olan IPSOS tarafından gerçekleştirilen “Masterbrand Turkey” araştırmasının sonuçlarına göre; “Türkiye’nin en çok tercih edilen beyaz et markası Banvit”. Ipsos’un, 23 Ocak-10 Mart 2018’de, 20-50 yaş arası ABCDE SES grubuna mensup 504 kadınla gerçekleştirdiği yüzyüze çalışma sonuçlarıdır.

Banvit Hakkında

Banvit, faaliyetlerine 1968 yılında karma yem üreticisi olarak başladı. 1984 yılında aşamalı olarak piliç eti üretimine geçiş yapan şirket, Türkiye’de ilk defa temizlenmiş ve poşetlenmiş taze piliç üretimini gerçekleştiren kuruluş oldu. 2001 yılından bu yana hindi eti ve ileri işlenmiş hazır gıdaların üretimini de gerçekleştiren Banvit’in hisselerinin yüzde 79,48’i, 2017 yılında TBQ Foods GmbH tarafından satın alındı. Banvit, 1992 yılından bu yana BİST’de işlem görüyor.

www.banvit.com