AYKUT YENİCE GÜVEN TAZELEDİ

AYKUT YENİCE GÜVEN TAZELEDİ

TÜRKİYE Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu'nun 15. Olağan Genel Kurulunda Aykut Yenice, 390 üyenin tamamının oylarını alarak yeniden başkan seçildi.

Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu 15. Olağan Genel Kurulu Ankara MEB Şura Salonu'nda yapıldı. Yaptığı konuşmada, 2010 yılında göreve geldikleri dönemde maddi ve bürokratik olarak zor günler geçirdiklerini belirten Yenice, bu süreçte kendilerine destek veren başta Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu yöneticileri olmak üzere tüm il başkanlarına teşekkür etti. Göreve geldiği ilk gün verdikleri sözleri yerine getirmek için yönetim kurulu olarak ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade eden Yenice, "Sözlerimin arkasında durmak için, şehirlerin kimliğine, ekonomisine katkı koyan siz değerli insanların üzerindeki ölü toprağını atıp Türkiye'de değerli bir örgüt olduğumuzu ve bu ülkenin 2023'te 50 milyar dolarlık turizm geliri hedefine en büyük katkıyı koyabileceğimizi herkese göstermemiz lazımdı. Bunu yapmak için de gereken birlik ve beraberliği sağladık" dedi.

Yenice, Türkiye'nin içinde bulunduğu zorlu ekonomik koşulları yine birlik ve beraberlikle aşılabileceğini vurguladı. Konuşmaların ardından yapılan seçimde, toplantıya katılan 390 üyenin tamamının oyunu alan Aykut Yenice, 2018-2022 dönemi için yeniden Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonunun Genel Başkanı seçildi.